de krachtige wensmama

In drie modules wordt je jouw eigen beste vriendin, waardoor je met meer rust, kracht en vertrouwen in de weg naar jouw wonder staat.

Je geeft jezelf de schuld..

Voor je gevoel ben je alleen nog maar bezig met je grootste wens: een kindje. En in jouw ogen ben jij de schuldige waardoor het maar niet wilt lukken. Daardoor is je zelfvertrouwen bijna verdwenen, ben je te hard voor jezelf en bij een zwangerschapsaankondiging zakt de grond onder je voeten weg...

Herkenbaar? Waarschijnlijk dit dan ook..

  • Je weet niet meer wie jij echt bent.
  • Je cijfert jezelf compleet weg.
  • Je voelt je constant onzeker.
  • Je staat niet meer sterk in je schoenen.
  • Je bent klaar met al die negatieve gedachten.
  • Je wilt weer volledig van jezelf houden.
  • Je kan op ieder moment in huilen uitbarsten.

Maar weet je..

Het kan ook anders!

Want waar jij nu staat, ben ik ook geweest. Ik was emotioneel uitgeput, ik had een zelfvertrouwen van nul en constant negatieve gedachten. Maar toen ik aan de rand van een burn out stond, wist ik: dit kan zo niet langer meer.

Op mijn dieptepunt wist ik: dit kan zo niet meer. Ik begon met het lezen van verschillende zelfhulp boeken en ontwikkelde vervolgens een eigen methode, waarmee ik mijn zelfliefde en zelfvertrouwen vergrootte.

Ik ging goed voor mezelf zorgen, zat steeds beter in mijn vel, kreeg weer de controle over mijn gedachten en zag uiteindelijk in dat het totaal onterecht was om mezelf de schuld te geven dat het niet lukte om zwanger te worden.

Op het moment dat ik mezelf ging zien als mijn eigen beste vriendin, voelde ik mij veel sterker in de behandelingen die volgde. En dat gun ik jou ook!

Het is tijd om jezelf ook te behandelen, zoals jij je beste vriend(in) behandelt.

DE KRACHTIGE WENSMAMA

Welke resultaten kan je
verwachten na de cursus?

Welke resultaten kan je verwachten na de cursus?

Je houdt weer voor 100% van jezelf.

Je ziet jezelf als prioriteit.

Je luistert naar waar jij behoefte aan hebt.

Je weet hoe je goed voor jezelf zorgt.

Je hebt meer vertrouwen in jezelf en lichaam.

Je laat je emoties toe en zet geen masker op.

Je bent de baas over je eigen gedachten.

Waar bestaat de cursus uit?

EEN ONLINE LEER OMGEVING

Hier vind je de volledige cursus verdeeld over drie modules vol met waardevolle video's over zelfliefde, zelfzorg en mindset.

Hier vind je de volledige cursus verdeeld over drie modules vol met waardevolle video's over zelfliefde, zelfzorg en mindset.

WERKBOEKEN EN BIJLAGE(S)

Bij elke les ontvang je een werkboek en soms nog een bijlage. Vol opdrachten om te doen en oefeningen die je kan toepassen.

Bij elke les ontvang je een werkboek en soms nog een bijlage. Vol opdrachten om te doen en oefeningen die je kan toepassen.

OPTIE: 1 OP 1 BEGELEIDING

Doe je het liever niet alleen? Dan kan je kiezen voor 1 op 1 begeleiding en gaan we samen aan de slag met jouw zelfliefde.

Doe je het liever niet alleen? Dan kan je kiezen voor 1 op 1 begeleiding en gaan we samen aan de slag met jouw zelfliefde.

Je video's zijn echt super tof en waardevol, maar tegelijkertijd ook erg confronterend. Want ik heb mezelf de afgelopen jaren compleet weg gecijferd.

- KRACHTIGE WENSMAMA, ANNIKA

Met de krachtige wensmama bereik je:

01. MEER ZELFLIEFDE

Je durft weer van jezelf te houden wat er ook gebeurt en wat je ook doet. Je omarmt je imperfecties, zorgt goed voor jezelf en bent je eigen beste vriendin.

02. MEER ZELFVERTROUWEN

Na het doorlopen van de krachtige wensmama heb jij weer het vertrouwen in jezelf en lichaam terug gevonden én voel jij je beter en positiever.

03. MEER ZELFCOMPASSIE

Ondanks de uitdagingen en teleurstellingen in jouw traject behandel je jezelf met liefde. Zo laat je jouw gevoelens toe en zet je geen masker meer op.

Zet jezelf op de wachtlijst, zodat je als eerste toegang krijgt voor de pilot van de krachtige wensmama.