reis mee vanaf maandag 31 juli 2023 op weg naar zelfliefde

Ben je klaar met alle negatieve gedachten over jezelf en wil je graag een liefdevolle en positieve relatie met jezelf opbouwen?

De cursus leert je om je eindelijk weer goed genoeg te voelen

Door inzicht te krijgen in je negatieve gedachten en deze om te zetten in positieve, ondersteunende en liefdevolle gedachten. Zodat jouw zelfkritiek drastisch vermindert en jij jouw eigen weg vindt in zelfacceptatie en zelfcompassie en onvoorwaardelijke zelfliefde.

 

Herken jij jezelf in één van deze ervaringen?

Negatieve gedachten; je wijst jezelf vaak af, haalt jezelf omlaag en neemt elke gedachte serieus, je gelooft deze ook daadwerkelijk;

Een slechte relatie met jezelf; je accepteert jezelf niet zoals jij werkelijk bent en (ver)oordeelt constant je eigen fouten en imperfecties;

Niet goed genoeg voelen; van hoe je haar zit, je lichaam eruit ziet tot alles wat je doet als vrouw, moeder, dochter, vriendin en/of collega.

Altijd over je grenzen heen gaan, je bent geen prioriteit in jouw ogen, je luistert niet naar waar jij behoefte aan hebt op bepaalde momenten;

Geen geduld, begrip of veerkracht om door uitdagende, moeilijke tijden heen te navigeren, je bent dan ontzettend hard voor jezelf.

Geloof me, je bent
hier niet alleen in

Zelfkritiek is namelijk de ideale uitvalsbasis voor deze ervaringen. En natuurlijk is mijn reisadvies: blijf niet te lang in zelfkritiek, maar dat betekent niet dat niemand hier komt. Iedereen heeft wel eens last van hun innerlijke criticus, die kan je simpelweg niet uitzetten. Je moet een manier vinden om haar volume te verzachten én daar gaat deze cursus je bij helpen!

Doe nu mee voor € 22

toegang vanaf maandag 31 juli 2023

Tijdelijke aanbieding vervalt op maandag 17 juli.

de volgende stappen ga jij zetten

Op weg naar zelfliefde

Start met een ontdekkingsreis door je mind

01
|

Leer de echte versie van jezelf te omarmen

02
|

En voel je eindelijk goed genoeg

03
|

Pak je journal en ga mee op ontdekking door jouw mindset

En maak van je gedachtenwereld een liefdevolle plek, waar negatieve gedachten over jezelf niet (altijd) meer welkom zijn.

op weg naar zelfliefde

Hoe je dat gaat doen?

Je krijgt onbeperkt toegang tot de drie modules, waarin ik je alles leer over zelfkritiek, zelfacceptatie, zelfcompassie, zelfzorg en zelfliefde. Inclusief 4 weken, iedere week een e-mail van mij om te zorgen dat jij niet blijft hangen in zelfkritiek en daadwerkelijk bezig gaat met het ontwikkelen van een zelfliefde mindset.

De leeromgeving is zo ingericht dat jij deze  op je eigen tempo en kracht kan doorlopen. Voel jij je na de eerste module overweldigend door het inzicht die je kreeg wat er in je hoofd omgaat? Neem je rust en pak het na een paar dagen weer op.

Zelfliefde is een proces en de reis er naar toe is net zo belangrijk, neem je tijd!

Doe nu mee voor € 22

toegang vanaf maandag 31 juli 2023

Tijdelijke aanbieding vervalt op maandag 17 juli.

Dit is wat je krijgt:

Een leeromgeving verwerkt in één template, te openen via de app Notion en geeft je toegang tot de drie modules inclusief opdrachten. 

Elke module bevat een audio opname, waarin ik je stap voor stap leer om jezelf te leren kennen en te groeien in onvoorwaardelijke zelfliefde.

Opdrachten waar je na elke audio opname meteen mee aan de slag kan, in de app Notion of in je eigen journal waarin je alles opschrijft.

Vier weken lang ontvang je van mij een liefdevolle reminder (óf schop onder je kont) om je te herinneren dat je wilt groeien in zelfliefde.

Persoonlijk contact voor vier weken via Instagram DM of e-mail als je ergens tegen aanloopt, binnen 2 dagen ontvang je een reactie terug.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00